Home » Over vertaler en tolk Oekraïens Russisch Natalya Tkacenko

Over vertaler en tolk Oekraïens Russisch Natalya Tkacenko

Natalya Tkacenko (1977) is geboren in Oekraïne, een buurland van Rusland dat tot 1991 deel uitmaakte van de Sovjet-Unie. Hoewel de officiële voertaal Oekraïns is werd in die tijd voornamelijk Russisch gesproken, een taal die sterk verwant is aan het Oekraïns. Veel mensen in Oekraïne beheersen beide talen dan ook vloeiend. Natalya verhuisde op 18 jarige leeftijd naar Nederland. Ze pikte de taal gemakkelijk op en vond dan ook al snel een baan.

Vertaler Russisch en Oekraïens

Na jarenlang actief te zijn geweest in het Nederlandse bedrijfsleven was Natalya toe aan een nieuwe uitdaging. Ze werkte destijds nog niet als professioneel vertaler Russisch maar vertaalde al wel regelmatig teksten voor Russische zakenpartners van haar man. Dit deed ze met zoveel plezier dat ze besloot hier haar werk van te maken.

Beëdigd Tolk Oekraïens

Naast het vertalen van allerlei teksten en documenten kunt u Natalya ook inschakelen als tolk Oekraïens of Russisch. Haar representatieve voorkomen en jarenlange ervaring met zowel de Nederlandse als Oekraiense (zaken)cultuur maken haar uitermate geschikt als Oekraïens tolk. Indien gewenst reist Natalya ook graag naar Rusland of Oekraïne om u terzijde te staan tijdens onderhandelingen of vergaderingen met uw Russische of Oekraïnse zakenpartners.